Massage istället för yoga

Hejsan svejsan bloggen! Snart är dagen äntligen slut och jag har egentligen yoga idag men jag funderar på att strunta i den för att istället gå på massage. Jag har så fruktansvärt ont runt omkring nacken och jag kan verkligen känna alla knutar, så det känns som att en massage passar betydligt bättre för kroppen välmående just idag. Annars mår jag helt prima och jag är så lycklig nu när solen har börjat titta fram över oss, det var väl banne mig på tiden att vi fick lite vår till Mölndal också. Jag har inte riktigt bestämt mig över huruvida jag ska jobba imorgon eller ta ledigt och inviga helgen, båda alternativen har sina fördelar naturligtvis och jag tänker att det bästa kan nog vara att avvakta lite för och se om nacken blir bättre med massage eller inte. Det är inte allt för bekvämt att sitta vid ett skrivbord med konstant nackont, då känner jag att det är i så fall är lite bättre att vara ledig en extra bra och komma tillbaka på tisdag utan några som helst besvär. Jag tror att lite påskfirande kan göra susen för nacken faktiskt om inte annat så lär massage göra det. Under påsken tänkte jag lämna Mölndal och åka ner till mina föräldrar i Kungsbacka för att fira en riktigt traditionell påsk med äggjakt och massa god mat. Det är inte bara jag som ska dit utan hela stora familjen kommer dit över helgen så det blir att sova på en luftmadrass om jag inte är snabb nog att hugga en säng innan mina syskon gör det. Egentligen kan man ju tycka att jag med tanke på mina besvär borde få en säng reserverad men det vet jag mycket väl att det inte kommer hända, bland oss syskon har det alltid varit först till kvarn som gäller så lär det fortsätta bli.