Healing och andar

Hej på er! Jag sitter här med spänning och väntar på vad min sambo har att säga när hon kommer tillbaka från healing. För några veckor sedan sa hon att hon var väldigt intresserad av gå på healing, men hon var samtidigt lite rädd för att hon gamla sår skulle rivas upp om hon fick kontakt med någon från andevärlden. Jag själv vet inte riktigt hur jag skulle hantera det, men jag hade nog tyckt att det var lite häftigt. Det finns ingenting som jag har att dölja. Om jag har förstått det rätt så handlar inte bara healing om att få kontakt med någon som inte finns kvar i detta liv, utan det fungerar också som så att man bygger upp energi och en positiv känsla i själen. Nej jag är verkligen nyfiken på hur det är och vad som faktiskt sker under en behandling, snart får jag också svaret. Jag gjorde faktiskt lite eftersökningar här under morgonen och såg att det här är en ganska populär behandlingsmetod, det fanns en hel del som erbjöd healing i Skövde. Om det blir någon positiv respons från min sambo så tror jag att jag också kommer att gå på en behandling någon gång. Jag har absolut ett intresse för andevärlden och tycker det är väldigt intressant att kolla på alla de program där medium åker hem till folk för att driva ut onda andar med hjälp av husrening. Tanken på att det finns en spirituell värld är också lite kittlande, det ställer en hel del frågor till vad som händer när man lämnar denna jorden. Jag tror att enda sedan jag var liten så har det här varit något som fascinerat mig och i skolan så var mitt favoritämne garanterat filosofi. Det finns en hel del obesvarade frågor i våra liv som ingen kan ge oss svaren på.