Massage i Visby hjälpte mig att sova bättre

God morgon fina följare!

Vilken härlig morgon det var idag tycker jag. Jag vaknade strax innan klockan ringde och kände mig utvilad, det var första natten på länge som jag sov riktigt bra och jag sov hela natten utan att vakna av en massa konstiga drömmar eller så. Jag tror att det beror på att jag var på massage i Visby igår och fick hjälp att släppa på en hel massa spänningar i kroppen.

Olika sorters stress och oro, för mycket jobb och för lite vila har skapat spänningar i kroppen och att jag haft svårt att varva ner även på kvällarna hur trött jag än varit. Det i sin tur har gjort att jag har sovit oroligt och med dålig sömn så skapar det ännu mer obalans och obehag i kroppen. Men så tog jag tillslut tag i det där och bokade mig på massage och det har verkligen hjälpt mig. Jag kände mig mör och lite omtumlad efter behandlingen igår och jag fick rådet att gå hem och ha en lugn kväll. Dricka te eller något annat varmt och lägga mig tidigt. De råden lyssnade jag på och redan vid halv nio kröp jag ner i sängen med en bok men jag orkade inte läsa särskilt mycket innan jag släckte för att sova.

?Vanligtvis tar det ganska lång tid innan jag somnar för jag ligger och snurrar och vrider mig och har svårt att stilla tankarna, men igår var det alldeles lugnt i huvudet och kroppen kändes skönt tung och trött. Jag sov hela natten och kan inte minnas att jag drömde något konstigt. Att boka massage var verkligen välgörande och välbehövligt. Jag kan ju inte utlova samma effekt på alla, men för mig fungerade det väldigt bra så jag ska försöka boka in en massage med lite jämnare mellanrum nu än innan. Må så gott och ta hand om er!