Lite lyx i vardagen

Morsning korsning! Äntligen fredag och då är det tid för att lyxa till det rejält, massage och middag på restaurang låter som ett perfekt fredagsfirande om du frågar mig. Varje fredag så blir det lite snurrigt i mitt huvud på morgonen. Jag är extremt morgontrött och har en tendens att ligga kvar alldeles för länge i sängen så att det blir stressigt, trots det så har jag lite små tricks för att på något sätt försöka att komma upp ur sängen i tid. Varje morgon ställer jag klockan så att när sista larmet ringer så har jag gott om tid för att inte bli försenad, men på något sätt lyckas jag alltid att ligga kvar i sängen så att jag måste stressa iväg ändå. Vad som gör att det blir lite extra märkligt på just fredagar är att när klockan ringer så vaknar jag helt pigg, men ligger jag kvar i sängen så tar det inte länge innan jag blir trött igen. Och givetvis gör jag nästan alltid det misstaget, det är som någon konstig rutin jag inte kan bli av med. Mycket beror nog på att jag alltid sover med fönstret öppet så att det är så kallt överallt förutom under täcket. Men nu är jag uppe ur sängen och sitter på tunnelbanan in till Östermalm, jobbet kallar. Jag är så taggad på att det snart är helg och att jag ska få massage. Vi diskuterade här på kontoret om hur det har varit en ganska tuff vecka trots att alla var lediga i måndags, det känns som att hjärnan var inställd på lite mer ledighet än bara fyra dagar. Men nu så är ledigheten snart här igen och det tycker jag vi alla ska fira in på något sätt, därför föreslår jag att ni gör som mig. Boka en massage, ta en härlig middag eller bara släng er i soffan.