Hjälp och vägledning av medium i Växjö

Hej på er alla fina följare

Är det någon av er som tagit hjälp av ett medium någon gång? Jag har nu bokat tid för första gången hos ett medium här i Växjö och det ska bli så spännande. Det är en vän till mig som går regelbundet hos ett medium och som fick mig att bli nyfiken att testa. Hon tycker att det ger henne både vägledning och svar och gör att hon liksom känner mindre stress och oro.

Jag tänkte att jag vill be om både vägledning angående framtiden men även se om jag kan få kontakt med någon av de som stått en nära men som inte lever längre. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska förvänta mig så jag försöker att inte förvänta mig något särskilt utan ta det som det kommer och hellre låta mig bli positivt överraskad. Det är ju spännande att testa lite nya saker ibland och speciellt om det har med personlig utveckling att göra, liksom saker som gör att man lär känna sig själv mer eller så. Det här kan ju ge nya insikter om mig själv eller kring vart jag är på väg.

Just nu är jag inte helt säker på vad jag vill angående jobb och plugg så därför hoppas jag få någon vägledning angående det, men jag har inte sagt till mitt medium vad jag undrar över än utan vill se vad hon känner av och får upp först. Jag har ett samtal bokat längre fram i veckan så jag tänkte att jag ska ta och skriva ner några frågor som jag tar med mig dit för när man sitter där så kanske man glömmer av vad man vill fråga. Det är ju lätt att bli lite tagen och ställd kanske i en sådan ny situation. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!